Bona Ventura

Bona Ventura hesabını sil

Bona Ventura · Son güncelleme: 29 Eylül 2026

Bona Ventura hesabını ve içinde saklanan verileri istediğin zaman, uygulamada ya da e-postayla silebilirsin. Hesap isteğe bağlıdır; hiç hesap açmadıysan veritabanımızda seninle ilgili bir şey yoktur ve verilerini uygulamayı silerek kaldırabilirsin.

1. yol: uygulamada (hemen)

  1. Bona Ventura’yı aç ve silmek istediğin hesapla giriş yap.
  2. Profil sekmesine, sonra en üstteki Hesap’a dokun (“… olarak giriş yapıldı” yazar). Profil › Ayarlar › Hesap › Hesabı yönet yolu da olur.
  3. Hesabımı sil’e dokun, uyarıyı oku ve onaylamak için yeniden Hesabımı sil’e dokun.

Hesap hemen silinir. “Hesabın ve içindeki her şey silindi.” mesajını görürsün. Apple ile giriş yaptıysan önce Apple’dan Bona Ventura’nın Apple kimliğine erişimini iptal etmesini isteriz. Bu başarılı olmazsa hesabın yine silinir ve uygulama bir adım daha gösterir: iPhone’unda Ayarlar’ı aç, adına dokun, ardından Apple ile Giriş Yap’a gir, Bona Ventura’yı seç ve orada kullanmayı bırak.

2. yol: e-postayla (uygulama artık sende yoksa)

  1. [email protected] adresine “Bona Ventura hesabımı sil” konulu bir e-posta gönder.
  2. E-postayı hesabının e-posta adresinden gönder. Apple ile girişte “E-postamı Gizle”yi kullandıysan Apple kimliğinin e-posta adresinden gönder ve bunu belirt; senin olduğunu doğrulamak için aktarma adresine yazarız.
  3. İsteğin hesap sahibinden geldiğini doğrular, hesabı siler ve 30 gün içinde sana bildiririz.

Apple ile giriş yaptıysan Bona Ventura için Apple ile girişi kendin de kapatabilirsin: iPhone’da Ayarlar › adın › Apple ile Giriş Yap.

Neler silinir

Uygulamada sildiğinde etkinliğin o telefondan da kaldırılır. Yalnızca telefonun ayarları (dil, görünüm, mesafe birimi) ve uygulamanın indirdiği herkese açık bilgilerin kopyaları (fotoğraflar, döviz kurları, hava durumu, grev takvimi) uygulamayı silene kadar kalır.

Neler kalır

Hesabı tutup verileri silmek

Uygulamada: Profil › Ayarlar › Verilerin › Tüm verilerimi sil. Bu, etkinliğini telefondan ve giriş yapmışsan hesabından da temizler. Belirli verilerin silinmesini e-postayla da isteyebilirsin.

Ayrıntılar: Gizlilik politikası · Destek